Anneler Günü İndirimi Alışverişi

Mayıs 07, 2016 54 Comments A+ a-

Merhaba...

Bugün, Anneler Günü indiriminden neler aldığımı anlatacağım. Bol fotoğraflı ve oldukça uzun bir yazı olacağı için, hemen başlamak istiyorum.

Açıkçası, bu indirim dönemini Migros hariç, es geçmeyi planlıyordum. Ancak, Maybelline Lash Sensational maskara ülkemizde satışa çıkınca, maskarayı bulmak için gezerken boş durmayıp alışveriş yaptım. Migros, Rossman, Gratis, Watsons, Bim, Carrefour ve Kozmela alışverişlerimin toplu hali şöyle:

http://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/



Alışverişim genellikle ürünlerimi yedekleme ve ihtiyaç giderme ağırlıklı oldu. Renkli kozmetiğe nispeten az elim gitti diyerek, kendimi avutuyorum. Kısa kısa, nereden ne aldığımı yazacağım. Fişlerimi kaybettiğim için, sadece hatırladığım ürünlerin fiyatlarını yazabileceğim.

http://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Migros'tan satın aldıklarım:

Nivea Duşta Vücut Kremi: Sürekli kullandığım bu üründen iki tane alıp yedekledim. Shea yağlısını bulamadığım için biraz üzüldüm açıkçası. Okumak isterseniz yazısı burada.

Neutrogena Visibly Renew, Esneklik Sağlayan Vücut Losyonu: Kuru ciltler için olan bu kremi, yaz mevsiminde kullanmak üzere satın aldım. 400 ml miktarıyla, bu yaz beni idare edeceğini umuyorum.

Nivea Q10plus Kırışık Karşıtı Enerji Gündüz Kremi: Koenzim Q10 ve goji berry özü içeren bu kremi, canım arkadaşım Gonca'nın (Benim Tutkum Blog) tavsiyesi ile satın aldım. Fiyatı: 22.45 TL

Uni Care Makyaj Temizleme Mendili: En sevdiğim makyaj temizleme mendilleri Cala markasına ait... Ben, ıslak yapılı mendilleri seviyorum. Audrey'in Şekerleri İrem Hanım, Uni mendillerin de ıslak yapılı olduğunu söyleyince, bu kez tercihimi Uni'den yana kullandım.

Neutrogena Body Oil: Bu vücut yağını senelerdir kullanıyorum, benimki bitmek üzereydi, yedekledim.

Nivea Yüz Temizleme Köpüğü: Kuru ciltler için olan bu temizleme köpüğünü ilk kez deneyeceğim. Yedekte yüz temizleme ürünüm kalmamıştı, yeni bir şeyler denemek istedim.

Neutrogena Deep Clean Göz Makyaj Temizleyicisi: En sevdiğim göz makyaj temizleyicilerinden... Ambalajını değiştirmişler ve gramajını küçültmüşler. Bu durumdan hiç hoşlanmadığımı söylemeliyim.

Diadermine Hassas Yüz Yıkama Jeli: Kuru ve hassas ciltler için bir yüz yıkama jeli... C vitamini ve beyaz çay içeriyor. Bunu da ilk kez deneyeceğim.

Diadermine Lift+Superfiller Serum: L'Arc-en-ciel Blog Başak'cığımın çok memnun kaldığı bu serumu indirimde yakalamışken tabi ki, kaçırmadım.

http://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Rossman'dan satın aldıklarım:

Altapharma Çay Ağacı Yağı: Bence, her evde olması gereken bir yağ... Bu yağ ile ilgili bir yazı yazacağım. Fiyatı: 9.99TL

Domol Islak Yer Silme Bezi: Sevgili Hüzün Sarısı Nihal Hanım'ın tavsiyesiyle satın aldım. Hemen denedik ve gerçekten harika! Yolunuz Rossman'a düşerse mutlaka alın. Fiyatı: 3.99 TL

Domol Çamaşır Kurutma Makineleri İçin Bez: Bu bez, kurutma makinesinin çamaşırları buruşturmasını statik elektrik ile hafifletmeyi vaadediyor. Umarım işe yarar... Fiyatı: 5.99 TL

http://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Watsons, Gratis ve Kozmela'dan satın aldıklarım:

Sebamed Antiaging Q10 Lifting Eye Cream: Uzun süredir merak ettiğim bu göz kremini Watsons'tan satın aldım. Böylece yedeğimde iki tane göz kremim oldu.

Maybelline Color Tattoo Krem Far: Watsons'tan creamy beige rengini satın aldım, mat bir kahverengi. Fiyatı: 19.99TL

Maybelline Lash Sensational Maskara: The Beauty Force Özge sayesinde bulduğum maskara... Umarım, övüldüğü kadar vardır, aramaktan helak oldum. Gratis'ten satın aldım.

Avene Termal Su: Kozmela'dan 27 TL'ye satın aldım. Elimdeki termal suyum bitmek üzere ve bu ürünleri sürekli kullanıyorum. Avene'den de çok memnunum. Bu büyük boyu, 300 ml...

http://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Bim ve Carrefour'dan satın aldıklarım:

Rituel de Beaute Burun Bandı:
Çok övülen bu burun bandını eşime aldım. Bizim evde bu bantları, en çok o kullanıyor. Benim cildim çok hassas olduğu için bu kadar kuvvetlilerini kullanamıyorum. Bim'de satılıyor, 6.45 TL

Garnier BB Krem: Bim'de 18 ml'lik seyahat boyunu görünce, denemek için satın aldım. Bendeki en açık tonu ama Garnier'in renkli ürünlerinin en açık tonları bile bana koyu geliyor. Küçük boy olduğu için, rengi olmazsa, elimdeki ürünlerle karıştırarak kullanırım, diye düşündüm. Fiyatı: 4,50 TL

Dermokil Maske: Dermokil markası aslında beni korkutuyor. Bu maskeyi seven çok, ben de Moshos Garden kil maskesine alternatif arıyorum, önyargılarımı yıkmak için iyi bir fırsat olduğunu düşündüm. Carrefour'dan 6TL'ye satın aldım. Bendeki kuru-hassas ciltler için olanı, umarım memnun kalırım.

http://kirmizirujlublog.blogspot.com.tr/

Carrefour'dan iki renkli kozmetik satın aldım:

Maybelline Up In Smoke Palet: Hiç aklımda yokken, 20 TL'ye düştüğünü görünce satın aldığım bir palet oldu. İçerisinde dört tane gri-siyah tonlarda far, bir tane allık, bir tane aydınlatıcı, bir tane dudak parlatıcısı ve bir tane de siyah göz kalemi var. Ürünlerin gramajları da gayet iyi... Umarım performansı da memnun edicidir.

Loreal Likit Ruj: Çift taraflı olan, bu kalıcı rujların 111 numarasını satın aldım. Bir kez denedim, bence gayet iyi... Bu rujlar mat değil, bendekinin hafif ışıltılı bir bitişi var.

Benim indirimden satın aldıklarım bunlar.

Tüm annelerin ve anne adaylarının Anneler Gününü kutluyorum.
Sevgilerimle...





54 yorum:

  1. Blana'cığım.Aldıklarını mutlulukla kullan canım benim.Kızımla birlikte baktık ürünlere.Ona 'Kıskanma ama :) bak benim can kızlarımdan Blana 'dedim.Kültürlü, güzel karakterli ve sevgi dolu.Selam ve sevgilerini yollarken, beni de önceden kutladı.'Bu ürünlerden istediğin, arzu ettiğin var mı ?'diye de sordu.Ben ne dedim bilir misin canım?'Kırmızı ruj istiyorum.Masamda dursun hep.Zaman zaman sürüp kendime bakmak istiyorum.Bir kağıt peçeteyle fazlasını alıp gün boyu tutmayı da düşüneceğim.Güldü...'Anne sende çok değişiklikler var olumlu yönde' dedi.Güzeldi duyduklarım.
    Anneler günü tüm annelere, annene ve sana kutlu olsun.Sevgiyle kucaklıyorum seni canım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ece Ablacığım, güzel sözlerin beni çok mutlu ediyor. Sevgini kazanabilmişsem ne mutlu bana :) Kırmızı ruj en sevdiğim, beni hatırlatsın sana :) Kızına da çok selam söyle abla :) Anneler gününü kutluyorum, ellerinden öpüyorum ablacığım <3

      Sil
  2. Çok güzel şeyler almışsınız güle güle kullanın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çağlacığım çok teşekkür ederim :)

      Sil
  3. Ne çok şey almışsın Blana'm :)) diyorum ki; belki hani olur da fazla gelirse onlar sana, yarısını gönderebilirsin bana :)) şaka bir yana da iyi günlerde kullan hepsini canım benim <3
    kullandıktan sonra yorumlarını beklediğim epey bir ürün var içlerinde :) bilhassa rimel ve Nivea Q10plus Kırışık Karşıtı krem yorumlarını sabırsızlıkla bekliyorum ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sen yeter ki iste Açelya'm, hepsi senin olsun :)) Kremi Gonca'm önerdi, ben de çok merak ediyorum :)) Umarım maskaradan da memnun kalırım. İlk izlenimlerimi yazarım sana canım benim <3 Öpüyorum

      Sil
  4. Öncelikle burdan herkesin anneler gününü kutluyorum :) Bir anneye alınabilecek hediyelerden oluşmuş güzel bir paylaşım elinize sağlık :) bloggera dönüştür sayfamı bu arada en kısa Zamanda takip edebilirsiniz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz :)
      Ben henüz anne değilim, umarım olurum :) Mutlaka uğrayacağım bloğunuza :) çok teşekkürler...

      Sil
  5. Ne kadar çok şey almışsın güle güle kullan aldıklarını.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hep o Maybelline maskara yüzünden oldu Sevdican :)) Onu ararken her girdiğim yerden bişeyle çıktım, yaktı beni :)))

      Sil
  6. Oh maşallah güzel günlerde olsun inşallah :)

    YanıtlaSil
  7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  8. blanacim sana yazdigimi hatirliyorum bugun. ama yaxmadim buraya demek ki. gule gule kullan cnm. bi de ne dicem. az once dedim blana ne yazdi gidip bakayim bloguna diye yanlislikla kirmiziruj.blogspot.com yazdim. metruk bir bloga ciktim. sadece 3 post var ve 9 yil once yazilmis. tabi cok sasirdim askla ilgili bir yazi vardi cok guzeldi. hatta yorum biraktim. kimbilir o blogger nerelerde simdi. dedim sana da haber vereyim ^-^ ay kimbilir ne bloglar acilmistir simdiye kadar. enteresan geldi. metruk bir ev gibiydi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. FeLady çok teşekkür ederim, ihtiyaçlarımı almayı unutmuşum tabi maskara peşinde koşarken :) Çok ilginçmiş, ben de gidip bir bakayım o bloğa. Ben bloğu açtığımda, neredeyse aynı zamanda blog açan çok kişi vardı, şimdi hiç biri yok. İnsanlar bir heves başlayıp devam ettiremiyorlar demek ki... Fakat güzel olan, biz dokuz yıl sonra bile o yazıları okuyabiliyoruz. Biz gitsek bloğumuz kalıyor, bence bu harika bir şey :))

      Sil
  9. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  10. İnstagramda gorup koşa koşa bloga geldim masallah demek icin :)))hepsini mutlu gunlerde kullanin:)) <3 ❤️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. ❤️❤️ Çok teşekkür ederim Süslü Püslü, çok mutlu oldum gelmene❤️❤️

      Sil
  11. Ne kadar güzel şeyler var.. Hepsini güzel günlerde kullan kuzum..

    YanıtlaSil
  12. Canım arkadaşım hepsini keyifle güzel günlerde kullan dilerim <3 Umarım kremden memnun kalırsın sende. Bende color tattolardan Krem Nude olanını aldım, testerları yoktu ve iki renk gelmişti tüm mağazalara burada bende netten en dikkatimi çeken rengi aldım.Migros uyandı sanırım, 4,5 tl aldığım Nivea köpükler olmuş 8 küsür, iyiki stoğum sağlam gerek kalmadı şimdi almama da bitince bu fiyattan alıcaz artık sonu sonu :)) Maybelline rimelde yoktu sağolsun hiç bir mağazada, ne zaman gelir Allah bilir, heryere dağıtılımış burası neresi sanki :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim, teşekkür ederim. <3 Color tattooların mat renklerinin sürümü zor, bende permanent taupe rengi var ve hiç kullanamamıştım, umarım bunlar daha iyidir. Migros bu sefer, haklısın eskisi gibi değildi, hatta tüm ürünlerde %50 yoktu, Sebamed %20 indirimdeydi mesela, yine de en uygun hala Migros... Maskarayı ben de çok zor buldum canım arkadaşım. İndirim bitti bulunur şimdi :-\ Öpüyorum seni :)) <3

      Sil
  13. Dermokil Maskeyi almakta kararsız kaldım bende, hassas cilt olunca böyle tereddütler yaşıyoruz. Umarım iyi sonuç alırsın..Güle güle kullan hepsinide:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben çok uzun zamandır Moshos Garden amber&rose kil maskesini kullanıyorum, ancak sıkıldım aynı maskeyi kullanmaktan, yoksa çok memnunum. Malesef benim cildim hem çok kuru hem çok hassas, çoğu kil maskesiyle anlaşamıyorum. Umarım memnun kalırım Dermokil'den. Çok teşekkür ederim :)

      Sil
  14. Çok çok güzel bir alışveriş olmuş, palet de tam çeyize koymalık :))
    Keyifle kullanın❤

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkürler Leydi :)) Artık benim çeyizlik durumum kalmadığı için, direk kullanıma alacağım paleti :)) Sevgilerimle...

      Sil
  15. Güzel bir alışveriş olmuş, güle güle kullanın :)
    Lorealin çift taraflı likit rujunu çok severek kullanıyorum ben, kalıcılığı çok iyi :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :)) Ruju iki kez denedim ve gerçekten çok memnun kaldım :)

      Sil
  16. Ay ne güzel bir sürü şey almışsın. Detayları da merakla bekliyorum.

    YanıtlaSil
  17. Ya ben okudum aldıklarını da yorum atmamışım galiba yoğun günler geçirdim bu aralarda güle güle kullan bişeyde dikkatimi çekmişti hatta dönüp bakcam eklemek için listemede :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hayattankarelerimiz çok teşekkürler, ne kadar zarifsin, okuman bile yeter :) Öpüyorum :)

      Sil
  18. Nivea güzellik uykusu Q10 Goji bERRY'li krem benimde denenmek için beklettiklerimden. Burun bandı gerçekten iyi, yalnız fiyatı mı artmış? Geçen BİM' den 4.5 tl' ye almıştım. Domol ürünlerine gelecek olursak, yer temizleme bezi, cam bezi, klozet temizleme spreyi, metal yerleri parlatan spreyi uzun süredir kullandığım favori ürünler. Hepsi övülmeyi hakkediyor. Maybelline mascarayı dayanamayıp aldım, son anda gez gez Watsons'ta bulabildik. Uzatması , tek tek ayırması iyi de sanki pek dolgunuk vermiyor, bilemeddim :/
    Hepsini güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Nivea kremi ben de tavsiye üzerine aldım İlke, ama kullandıklarımın bitmesi için bekleteceğim. Burun bantları 6,5 TL idi, ilk kez aldığım için fiyatındaki değilikliği de bilmiyordum, zamlandı demek ki... Domollere bayıldım, hele kurutma makinesi bezleri şahaneymiş, stok yapacağım. Diğer ürünlerine de bakayım :) Maskaradan benim de çok umudum yok çünkü ben hacim arıyorum, meraktan aldım dayanamayıp :) Çok teşekkür ederim <3

      Sil
  19. Çok güzel seyler almissin canim. Ben neutrogenadan çok memnunum hala kullaniyorum. Umarim sen de memnun kalirsin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim canım :) Neutrogena'yı senin yazın sayesinde aldım :))

      Sil
  20. Çok şey almışsın güle güle kullan ben rimel ve maybelline far paleti aldım almak istemiyorum bir iki yıl yetecek ürün var ama tutamıyorum kendimi:((

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sadece Migrostan ürünlerimi yedekleyecektim sorsan :) Hepimiz renkli kozmetik konusunda aynıyız, ev palet dolu hala kendimi tutamıyorum ben de :-/

      Sil
  21. Ause'm güzel gözlü arkadaşım, body oil senelerdir kullandığım bir vücut yağı, çok seviyorum. Ambalajı da çok pratik geliyor :) Nivea vücut kremleri zaten demirbaş oldu evde, en az üç tane bulunuyor :) Vücut yağı için indirimi beklemeni öneririm, indirimsiz 30TL'ye yakın, hiç gerek yok. İndirimleri es geçebilmek yada ihtiyaç dışına çıkmamak en iyisi zaten :)) Çok teşekkür ederim canım <3 <3

    YanıtlaSil
  22. Dolu dolu bir alışveriş olmuş
    Keyifli günlerde kullan:)
    Çay ağacı yazını özellikle merak ettim.
    Sevgiler

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim😊
      Yazıyı yakın zamanda yazacağım, özellikle yaz gelirken işimize çok yarayacak bir yağ😊😊 Sevgilerimle...

      Sil
  23. Blana'cım güle güle kullan hepsini! Umarım Diadermine serumu sen de seversin :) Maybelline rimeli ben de çok sevenlerdenim; ama, sevmeyen de hiç sevmiyor. Umarım sen de ilk gruptan olursun ^_^ Sevgiler :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim Başak'cım :) Serumu seveceğimi düşünüyorum ama maskaradan biraz tereddütlüyüm açıkçası, ben hacim istediğim için. Bu maskaranın uzunluk verdiğini söylediler😊 Umarım ben de severim. Öpüyorum❤️❤️

      Sil
  24. Dermokil maskeleri çok seviyorum

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Umarım ben de severim, ilk kez deneyeceğim😊

      Sil
  25. Güle güle kullan hepsini.Dolu dolu bir alışveriş olmuş.Nivea yüz temizleme köpüğünü ilk kullandığımda biraz reaksiyon göstersemde sonra iki şişe ürünü çabucak bitirdim.Umarım sende seversin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Filiz Hanım😊😊 Umarım ben de memnun kalırım❤️❤️

      Sil
  26. güle güle kullan aslında tam ihtiyaç alışverişi olmuş bu ben kendimi kaybettim resmen .-)) ama watsonsdan aldığım color tattoo'da indirim yok muydu ben daha ucuza aldım onu ..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Color Tatoo'lar 35Tl den inmiş görünüyordu, acaba önce zam yapıp sonra mı indirdiler, bilemedim şimdi😕 Sizin alışverişleri takip ettim, çok çok güzel hepsi😊 Siz de mutlulukla kullanın İrem Hanım❤️

      Sil
  27. Ooooooy oy bunlar ne maşallah :)
    Hepsini güzel günlerde kullan :)

    YanıtlaSil
  28. Avene termal suyun o boyuna o fiyatı gayet iyi bulmuşsunuz. Benimde bir tane almam lazım. Güle güle kullanın.
    Bende bloguma beklerim :)
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Büyük boyuyla küçük boyu arasında iki lira fark vardı, şaka gibi��
      Ben de geliyorum hemen�� Çok teşekkürler,sevgiler...

      Sil
  29. Çok teşekkür ederim bilgileriniz için. İndirmeler için bekleriz indirimler

    YanıtlaSil