GlamGlow ThirstyMud Nem Maskesi

Şubat 19, 2016 21 Comments A+ a-

Merhaba...

Bugün bir nem maskesi hakkında yazacağım. GlamGlow markasını çoğunuzun duyduğunu tahmin ediyorum. Hollywood yıldızlarının kullandığı iddia edilen GlamGlow maskelerinden ThirstyMud isimli nem maskesinden bahsedeceğim.


Nem maskeleri, benim için vazgeçilmez... Cildim o kadar kuru ki, onlarsız bu durumla baş etmem gerçekten çok zor olurdu. Hem haftalık cilt bakım rutinimin bir parçası olarak hem de aşırı soğuk veya rüzgarlı havalarda cildim iyice çığrından çıkıp, acıyıp yanarak ve hatta çatlayıp kanayarak beni hayata küstürdüğünde kurtarıcı olarak kullanıyorum. Evlenmeden önce, genellikle maskelerimi kendim yapardım, acil durumlar içinse kenarda tek kullanımlık nem maskelerinden bulundururdum. Artık hem zamanım olmuyor hem de daha güzel kokan bir şeylere ihtiyacım var.



GlamGlow ThirstyMud'u, Dermalogica nem maskem bitince satın aldım. Kendi boyutuyla kıyaslandığında oldukça büyük bir kutuda geliyor. Maskenin 50 gr olduğunu bilmiyor olsaydım, kutudan çıkan küçücük ürüne bakakalırdım. Fakat, o minik kavonoz oldukça sevimli...


GlamGlow ThirstyMud nem maskesini; uyguladıktan sonra bir-iki saat bekletip sonrasında, kalan ürünü cildinize yedirerek kullanabileceğiniz gibi, uyku maskesi olarak tüm gece yüzünüzde de tutabiliyorsunuz. Ben, satın aldığımdan bu yana uyku maskesi olarak kullanıyorum.


Maskeyi kullanmaya başladığım zamanlarda, kedi dili bir fırça ile tüm yüzüme uygulayıp yatıyordum. Bu şekilde iki hafta kadar kullandım fakat, bir nem maskesinden beklentimi hiç karşılamadı. Açıkçası, bu ürünün hiç bir etkisi olmadığını düşünüp verdiğim paraya acıdım. Çünkü, nemlendiricimden farklı bir etkisi olmadı. Geçen hafta, ürünü uyguladıktan sonra fırça yıkamak gözüme zor görününce, maskeyi parmaklarımla alıp dairesel hareketlerle cildime yedirdim. Cildim, tabiki maskeyi anında emdi. Bu sebepten, maskeyi bir kat daha aynı şekilde uyguladım (yanaklarıma üç kat uyguladım) ve sabah, istediğim "neme doymuş" his ile uyandım. Tamamen tembelliğim sonucunda, maskeyi kendime göre doğru uygulamayı da bu şekilde öğrendim.

ThirstyMud'u parmaklarımla cildime masaj yaparak uyguladığımda, nemli bir ciltle uyanıyorum fakat, bu etkisi uzun süreli değil. Mis gibi hindistan cevizi kokuyor, oldukça yapışkan ve ıslak bir yapısı var. Bu yapısından dolayı, maskeyi uygulayıp uyumak çok konforlu değil...


GlamGlow ThirstyMud ile ilgili düşüncem ise; bu nem maskesinin, bu kadar yüksek bir fiyatı haketmediği yönünde... Piyasadaki bir çok nem maskesinin fiyat skalası birbirine yakın gibi gelse de, bu ürünün miktarı çok az ve aynı fiyata çok daha başarılı ve daha yüksek miktarlı nem maskeleri var. Kısacası bana, cicili bicili kavonozundan ve güzel kokusundan başka ekstra bir özelliği var gibi gelmedi. Belki, normal ve karma ciltliler bu maskeyi benden daha çok sevebilirler. Ben, bittiğinde başka nem maskeleri deneyeceğim.

Ürünü Sephora'lardan 198TL'ye satın alabilirsiniz.

Zaman ayırıp okuduğunuz için çok teşekkür ederim.

Sevgilerimle...

21 yorum:

  1. Bursa,da maalesef SEPHORA Mağazaları bulunmadığı için bende sadece ürünlerin yorumlarını okuyabiliyorum :) Emeğine sağlık cnm :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu maske için hiç canınızı sıkmayın, denemeye değmezmiş açıkçası.
      Hoşgeldiniz, ben de takibe aldım bloğunuzu :)

      Sil
  2. Fiyatı epey varmış, benim gibi yüz üstü yatmaya bayılan kişilerin uzak durması gereken bir ürün o zaman fiyatının ve pek başarılı olamamasınında yanında :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yüz üstü yatarsan uyku maskesi olmaz sana ama :) Gerçekten ambalajına para vermişim gibi hissediyorum. Bazen insan merakına yeniliyor canım.

      Sil
  3. Denemediğim bir maske. Ambalaj çok sevimli gerçekten ancak fiyat çok yüksek geldi bana yazık ki.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sevimli ambalajından ötesi pek yok zaten. Gerçekten çok pahalı ve performansı çok düşük

      Sil
  4. Fiyatı uçukmuş hakikaten :))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bu fiyata üç katı gramajlı, çok çok iyi nem maskeleri satın alınabilir, gerçekten çok pahalı

      Sil
  5. Hep birbirine benzer ürünün yetersiz kaldığı tarzda yorumlar okuduğum için almaktan vaz geçtim bunu :(

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de büyük beklentilerle satın almıştım ama iyi bir nemlendiriciden hiç bir farkı yok, çok yetersiz ve anlık etkisi... Bunun yerine Dermologica, Peter Thomas Roth kullanmak çok daha mantıklı bence

      Sil
  6. kalbi tutan kızı sevsinler :) Benimde cildim karma gel görki son zamanlarda ne yapsam nemlendiremiyorum sürekli pul pul dökülüyor. Senin gibi fırçayla sürüyordum annem güzellik şirketinde çalıştığı için azarladı artık göz çevresi ne varsa parmaklara kuvvet diyorum.
    Şu t bölgesi de pul pul dökülmese ahh ahhh :/

    Gözde'nin Blog Günlüğü

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. O tatlı kızı lösemili çocuklara yardım için satın almıştım, çok severim :)
      En iyi fırça parmaklarımız, özellikle cilt bakımında, anneniz doğru söylemiş:) Su içme miktarınızı arttırın, bol bol nemlendirici ve nem maskesinden, olmadı bitkisel yağlardan da yardım almaktan başka çözüm yok pullanmaya, benim günlük sorunum o. Keşke ara sıra olsaydı bende de... :-/ Cildiniz için doğru nemlendiriciyi bulduğubuzda rahatlayacağınızı düşünüyorum, bende öyle oldu çünkü...
      Sevgiler :)

      Sil
  7. Merak ettiğim bir ürün olduğu halde fiyatı yönünden denenebilir ürünlerin bir tık uzağında benim için...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bence o fiyatı hiç haketmiyor zaten...

      Sil
  8. Whuu. O ne fiyat şekerim:) Bizim Hollywood botokslularından neyimiz eksik diyecektim, fiyatını görünce anladım neyimin eksik olduğunu :)
    Güle güle kullan. Ben de yüzümü illa yastığa dayayanlardan olduğum için, bana göre bir ürün değilmiş. Hem eşim bana çok güler, dalga geçer sürüp yatarsam, bir de onunla uğraşmayayım :)
    Sevgiler.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizim Hollywoodlulardan hiç bir şeyimiz eksik değil İstanbul Hanımefendisi, hatta ciltlerimizin çok daha güzel olduğundan eminim :) Ne gelirse başa meraktan gelirmiş işte :) Bir de o fiyatını haketseydi keşke... Benim eşimin eli mahkum, haftada bir gün katlanıyor bana naapsın :)

      Sil
    2. Sevgiyle öpüyorum İstanbul Hanımefendisi :)

      Sil
    3. Ben de öpüyorum Blanacığım. Kocaman sevgiler.

      Sil
  9. Fiyat inanılmaz uçmuş. Göz altı nemlendiricisi arıyorum bende. Yüzüm için Garnier kullanıyorum şuan fiyatı 16 civarı ve yeterince iyi. Yaşım genç olduğu için çok ağır ürünlere yönelmiyorum ama göz altı kuruluğundan çok şikayetçiyim. Ürün aramaya devam :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benim cildim, bölge ayırt etmeksizin kupkuru malesef... Nem maskeleri hayatımın bir parçası o yüzden. Göz kremleri konusunda aynı fikirdeyiz, aramaya devam.. :)

      Sil
  10. Ause, ben bir tek bu maskeyi kuulandım, beğenmedim. Bence ürünleri çok abartılıyor. Sür iki kat nemlendiricinden, daha fazla faydalı olur. Teşekkür ederim canım <3

    YanıtlaSil