Yves Rocher Purbleuet Göz Makyaj Temizleyicisi

Ağustos 10, 2015 2 Comments A+ a-

Merhaba...

Bir haftadır tek kelime yazmadığımı fark ettim. Sıcaklar beni perişan etti bu sene :-( Bir daha kış geldi diye şikayet etmeyeceğime kendi kendime söz verdim. Bakalım ne kadar tutabileceğim. 

Bu blog, benim için güzel bir günlük oluyor yavaş yavaş. Yazılacak çok şey var; ev alış verişlerim, evlilik hazırlıklarım, gelinlik denemelerim, yeni denemeye başladığım bakım kürlerim, kendimce heyecanlarım... 

Bugün, uzun zamandır hakkındaki düşüncelerimi yazmak istediğim bir üründen bahsedeceğim. 

Yves Rocher bir iki ürünü hariç, sevdiğim bir markadır. Şu an ikinci şişesini kullandığım Purbleuet göz makyajı temizleyicisi de bunlardan biri... İçerisinde organik peygamber çiçeği özü var. Benim kullandığım çift fazlı makyaj temizleyiciler arasında en sevdiğim... 

Yalnız bu ürünü, bir çok kişinin sevmediğini de biliyorum. Bence sebebi aşırı yağlı yapısı...




Bu ürün bence, göz çevresi aşırı kuru olanları memnun edecektir. Hafif kuru bir göz çevresinde bile çok yağlı bir his bırakabileceğini düşünüyorum. Benim cildim, göz çevrem dahil atopik dermatite meyilli derecede kuru, pul pul dökülür, özellikle kışın ellerim nemlendirdiğim halde bile kuruluktan çatlar. Bu derece kuru bir cildim olduğu için ben bu ürünü çok seviyorum. Eğer, göz çevreniz yağlıysa yada hafif kuruysa bile, muhtemelen sevmezsiniz. Ancak, makyajınızı temizledikten sonra, yüzünüzü bir temizleyiciyle yıkıyorsanız rahatlıkla kullanabilirsiniz. 

Benim gibi, göz çevresi çok kuru olan kişiler için çok ideal bir ürün. Suya dayanıklı makyajı çıkarmada bile çok başarılı buluyorum. Göz makyajımı tamamen çıkarıyor, yüzümü köpürterek yıkadığımda gözlerimden siyah siyah akan makyaj artıkları olmuyor. Bittikçe almaya devam edeceğim, kullanmaya başladığımdan beri kenarda yedeğini beklettiğim tek temizleyicim bu oldu.

Garnier'in çift fazlı göz makyaj temizleyicisini de bir yandan çok merak ediyorum.  Belki, merakıma yenilip onu da denerim :-)

Sevgiler...

2 yorum:

  1. Göz makyaj temizleyicisini her gün kullanıyorum. Bir çok ürün denedim Garnier dan memnun kaldım. Bu ürünü de deneyebilirim.Çünkü benimde cildim kuru. Bende takipteyim. Güzel fikir için teşekkürler.

    YanıtlaSil