Mim: Blog Yazarlığı Hakkındaki Düşünceleriniz

Mart 03, 2016 76 Comments A+ a-

Merhaba...

Bir mim yazısıyla karşınızdayım. Çok sevdiğim Nilgün Hanım (Bir İngilizce Öğretmeninin Tasarım Atölyesi) beni mimleyince, bu yazıyı yazmayı planlamıştım. Ardından sevgili Korefenomeni ve Ause Esua da beni aynı yazı için mimlediler. Sevdiğim bloggerlar tarafından hatırlanmak çok mutlu ediyor beni. Hepinize çok teşekkür ediyorum.



Mim yazıma başlıyorum:

1) Yakın çevrenizdeki insanlara bloğunuzdan söz ediyor musunuz?

Eşim hariç kimseye bloğumdan bahsetmiyorum. Etrafımdaki insanların benim burada yazdığımı bilmelerini de pek istemiyorum, işin doğrusu... Bunu anlamayacaklarını çok iyi biliyorum, sürekli bu konuda sıkıcı sorulara yanıt vermek durumunda kalmak istemiyorum. Bloğum benim mutluluk alanım, kendim olduğum, hesap kitap yapmadığım, politik olmak zorunda olmadığım, kısacası uymam gereken yazılı ve yazısız kuralların olmadığı özgür sığınağım. Blogger arkadaşlarım hariç, blog yazmanın keyfini ve anlamını çevremde kimsenin anlayabileceğini düşünmüyorum. 

2) Neden blog yazıyorsunuz?

Aslında blog yazmaya tamamen ciddiyetsizce başladım. Eşimle henüz nişanlı bile değildik ve istemediğim halde tek başına Avrupa tatiline çıktı, hem de iki ay! Nispet yapar gibi de blog açıp, yolda tanıştığı kim varsa fotoğraflarını yayınlamaya başlayınca, aldım bir torba kırmızı ruj (nefret eder) ve sırf onu sinir etmek için her akşam kırmızı ruj sürüp bu bloğu yazmaya başladım. Fakat yazdıkça, bunu yapmaktan ne kadar keyif aldığımı, yazmanın tüm stresimi aldığını, beni daha pozitif daha mutlu bir insan yaptığını fark ettim ve Gonca'mın sihirli ellerinin değmesiyle daha da anlam kazanan blog yolculuğuma sımsıkı sarıldım. 

3) İlk yazınız ile son yazınız arasında nasıl bir fark var?

Dağlar denizler kadar, desem yalan olmaz! Yazma amacımdan tutun üslubuma varana kadar her şey farklı... Bugün, elimden geldiğince düzgün cümle kurmaya, okunabilir ve anlaşılabilir olmaya çalışıyorum. İlk yazımı yazarken bir sorumluluk hissetmiyordum, oysa artık her yazımı yayınlamadan önce en az beş kez okuyorum, bazen yeniden düzenliyorum. 

4) Blog yazmak normal yaşantınıza ne kattı? 

Daha mutlu bir insan oldum. Akşamları işten döndüğümde ve evde yapılması gerekenleri bitirdiğimde yorgunluk attığım bir durağım oldu. Yazılarıma yorum geldikçe kalbimde büyüyen mutluluğu anlatmam zor... Burada yepyeni insanlar tanıdım, yeni arkadaşlıklar kurdum. Bloğum dışında haberleştiğim arkadaşlarım oldu ve daha görmeden çok sevdiğim insanlar eklendi hayatıma. Benimle aynı zevkleri paylaşan, aynı dilden konuştuğum insanlarla iletişim kurmanın anlamı çok büyük... 

5) Yakın arkadaşlarınıza blog yazmalarını önerir misiniz?

İnanır mısınız, önerdiklerim oldu ve hiç ciddiye almadılar. Blog yazmak, çok kolay gibi gözükse de emek ve zaman isteyen ve büyük sevgiyle yapılabilecek bir iş... Ben bloğumu yeni açtığımda, benim gibi yeni olan çoğu blogger artık buralarda yoklar. Herkesin devam ettirebildiği bir uğraş değil, demek ki...

6) Hangi kaynaklardan ilham alıyorsunuz?

Hayatta sevdiğim ve vazgeçemeyeceğim iki tutkum var; birincisi kitaplarım, ikincisi boyanmak. Bence herkesin tutkuları olmalı... Ben öğrenciyken, aralıksız günlerce okur, bazen saatlerce evin içinde boyanır ve hemen ardından silerdim. O zamanlar daha çok zamanım vardı. Bloğumu yazarken ilham noktam tutkularım... 

7) Diğer blog sahipleri ile iyi iletişim kuruyor musunuz?

Bunun için elimden geleni yapıyorum, çok sevdiğim blogger arkadaşlarım oldu. Ancak, bu sorunun gerçek cevabını sadece onlar verebilir.

8) Şikayetçi olduğunuz konular var mı?

Ben, blog yazarı olmadan önce bir blog okuyucusuydum. Hala da iyi bir blog okuyucusuyum. Bir blogger olarak değil ancak, blog okuyucusu olarak şikayetçi olduğum tek bir konu var. Öyle bloggerlar var ki, bir gün kuru ciltli ertesi gün yağlı ciltli... Ellerindeki ürüne göre cilt tipleri değişiyor nasıl oluyorsa. Bu durum da gerçekten araştırma yapan bir okuyucuyu çok yanıltıyor, aslında hiç denemedikleri ürün hakkında yazanlar var ve onları okuyup ürünü satın aldığınızda bambaşka bir şeyle karşılaşabiliyorsunuz. Elbette bir ürün herkeste aynı sonucu vermez ancak pudra bitişli bir fondöten herkes için pudra bitişlidir. Biraz hezeyanda bulunur gibi oldum biliyorum ama umarım ki beni anlamışsınızdır.

Beni okuduğunuz için hepinize çok teşekkür ederim. Ve Korefenomeni! Umarım bu cv ile bloggerda bir şansım olur.

Yazımı bitirirken, benim için görüşleri çok önemli olan iki bloggerı mimlemek istiyorum. Vakitleri olursa ve eğer bu yazıyı okurlarsa, bu mimi onların cevaplaması benim gibi yeni bloggerlar için çok faydalı olacaktır, diye düşünüyorum. Blogger olmak konusundaki fikirlerini çok sevdiğim, bilgi kaynağı olarak gördüğüm Hüzün Sarısı  blog ve Şirin Kanatlar bloglarını mimliyorum. 

Yakın zamanda görüşmek üzere...

76 yorum:

  1. Böylelikle blog adınında nereden geldiğini öğrenmiş olduk :)) hiç aklıma gelmezdi böyle bir neden olduğu :))
    ''Her şerde bir hayır vardır'' seni o zamanlar üzen durumun neticesinde böyle bir güzellik çıkmış ortaya, çokta güzel olmuş :)
    Son şıkta yazdıklarına aynen katılıyorum canım, hatta geçtiğimiz günlerde senin bitenler postunda yorumumda üzeri kapalı bir şekilde değinmiştim bu konuya hatırlarsan :)) benimde en çok dikkat ettiğim konulardan biridir :)
    Bu arada blog ismin çok uzun ama dikkat çekici ve akılda kalıcı :) bu sebeplede senin kutlamak isterim çünkü çok güzel bir seçim yapmışsın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim canım :) Ben de yazmaktan ve sizlerle tanışmış olmaktan çok mutluyum :)

      Sil
  2. yazmaya başlama hikayen gerçekten ilginçmiş ama blog açmakla çok iyi yapmışsın bence yazmaya devam et gün geçtikçe daha da hoşuna gittiğini göreceksin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Benimki biraz değişik bir başlangıç oldu :) Yazmaya devam edeceğim, yazdıkça daha da çok seviyorum, çok haklısınız :)

      Sil
  3. çok ama çok samimi cevaplar vermişsin, blog ismin dikkatimi çekip takip etmiştim bir zamanlar, öğrendim sayende :) ilgiyle takip ediyorum :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, çok mahçup oldum :) Ben de seni severek takip ediyorum :)

      Sil
  4. İşte şimdi anladım neden kırmızı ruju sevmene rağmen süremediğini 'içimden ohh iyi yapmışsın' dedim :)) Hemen Flormar'ın 233 numarasını al, kenarda dursun evde nispet yaparsın :) Bakalım senin cv geçer not alacak mı ;)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dışarıda da sürüyorum Gözde :) Balayına giderken bile sürdüm, oh olsun ona bence de :) Alacağım 233 ü, zaten Flormar'a acilen gitmem lazım :) Korefenomeni'nden ses yok, demekki başkasını aldı işe :)

      Sil
    2. ahahah yok o seni unutmaz :) gratis'te yüzde 50 indirim varmış flormar kalemleri 3 liraya filan düşmüş gidicem bugün bende bakalım neler varmış bitmeden alayım :))

      Sil
    3. Bu indirimler çok kötü oluyor :) Ben de maaşın yatmasını bekliyorum :) Ben Watsons'a uğrayacağım Revlon için :)

      Sil
  5. Blog adını merak etmiştim. Birinin seni terkettiğini düşünmüştüm açıkçası:)) Bu mimi ben de yaptım. Sanki birbirimizi tanımamız için bir başlangıç oldu. Blana k yı da merak ediyorum açıkçası:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :) Kendisiyle evliyim artık, ama o zaman beni çok kızdırmıştı :) Bu mim birbirimizi tanımamız için güzel oldu gerçekten :) Merak edilmek ne güzel... :)

      Sil
  6. Blogger blogger ın derdinden anlar sanırım :) Mimlediklerinizden de haberim yoktu çalıyorum kapılarını :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bizi bir biz anlarız, haklısınız :) Mimlediğim bloggerları çok severim ve fikirlerine çok önem veririm. Hoşgeldiniz bu arada :)

      Sil
  7. Öncelikle mim yazın için çok teşekkür ederim. Çok keyifli. Özellikle şikâyetçi olduğun konuya da ayrıca bayıldım.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim Nilgün Hanımcığım :) Bazen öyle şeyler okuyorum ki, bu kadar da olmaz diyorum. Neyse ki, sizin gibi güvenilir bloggerlar var :)

      Sil
    2. Sen de çok güvenilir sin ve samimisin. Bu yüzden kısa sürede seni benimseyip çok sevdim. Doğru yolunda devam et canım.

      Sil
    3. Çok teşekkür ederim :) Ben de sizi çok seviyorum :)

      Sil
  8. İlginç bir isim hikayesi. Sanılanın aksiymiş; ben de kırık bir aşk hikayesi düşünmüştüm.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Öyle düşünen tek kişi siz değilmişsiniz :) Mutlu sonla biten bir hikaye diyelim... :) Çok teşekkürler...

      Sil
  9. Canım benim yine keyifle okudum, seni okumak çok güzel :) Bende çevreme bir kaç kez blog açmaktan, açtığım blogun nasıl işlediğinden bahsetmiştim, anlamadıkları gibi birde yargılar küçümser şekilde tepkilere maruz kalmıştım, can sıkıcıydı.Bende artık uğraşmıyorum, anlatmıyorum aynen senin gibi, yok yani anlayan yok!
    Seninle gönülden öyle bir iletişimimiz var ki ben bunu fiili iletişime kesinlikle tercih ederim <3 Canım benim çok öpüyorum seni,iyi ki varsın :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Canım benim, sen bitanesin. Nasıl mutlu olyorum yorumlarını okurken... Malesef çoğu kişi blog yazmayı anlamıyorlar:-/ Ben de seni o kadar kalpten seviyorum ki... <3 Ben de öpüyorum kocaman

      Sil
  10. Blog açma hikayen ilginçmiş ama ne güzel ki seni buralara bağlamış :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben de iyi ki yazmaya başlamışım, diye düşünüyorum.

      Sil
  11. Sanırım ben seni,Benim Tutkum'dan sonra belki de ilk keşfedenlerden olduğum için çok şanslıyım. Ayrıca bloğun adının nereden geldiğini de belki ilk öğrenenlerden oldum :)
    İyi ki girmişsin bloggera. Eşinin bloğunun adını paylaşmamışsın, gözümden kaçmadı hehehe :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Evet, İstanbul Hanımefendisi, Gonca'dan sonra yazılarımı gerçekten ilk okuyan da sendin! Hiç unutmam, o kadar mutlu etmiştin ki beni, hala da çok mutlu oluyorum yorumlarını gördükçe. Bloğun isim hikayesini bu yazıyı yazana kadar tek sen biliyordun zaten, tahmin etmiştin üstelik :) Eşim artık yazmıyor, beni yeterince sinirlendirdikten sonra bıraktı :)

      Sil
    2. Canım benim, hep daim olsun güzel yazıların, ürün incelemelerin. Sayende çok şey öğreniyorum ben de.
      Eşine de oh olsun :) Bak sen şimdi onlarca takipçisi olan, ürün değerlendirmelerine güvenilen ünlü bir bloggersın, kendisini tanımıyoruz bile hıhhh :)
      Şaka bir yana mutluluğunuz ve kırmızı rujunuz daim olsun.öptüm kocaman ;)

      Sil
  12. Sinsirella seni :) Hahahah alemsin Blana K! O nasıl bir nispet şekli, can alıcı bir vuruş olmuş kırmızı ruj, çok sevdim yaa, intikamın çok sert :))
    Mutluyum, mutlusun, mutluyuz… ole :))
    Blog emek ve zaman işi… sürekli aktif olmak lazım,.. nitelikli olmalı…
    Kitapların yeri başka gerçekten de!
    7. evet, seviyoruz da :)
    O benzetme ne yaa öyle allasen kuru ciltli yağlı ciltli ben karma mı meraklardayım 
    Ellerine sağlık, keyifle okudum ki!!!!

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Heee Cv sağlam, teknik mülakata alıcam seni :)))

      Sil
    2. Teknik mülakat mı?! Çok çalışmam lazım amanin :)

      Sil
    3. Eee tabi sırayla bu iş :))) Aman ben google miyim ki Blana K! o düşünsün :)))

      Sil
    4. TDK yı okuyacağım güzelce, sorular ordan çıkıyor hep :p

      Sil
  13. Zevkle okudum çok güzel olmuş:))

    YanıtlaSil
  14. Ne güzel cevaplar bunlar. Ne kadar doğal ve samimi.
    Fikirlerimi önemsemiş olmana çok sevindim. İlk boşlukta mimi yanıtlayacağım büyük bir zevkle.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim, sizden bunları duymak çok güzel. Gerçekten, çok değer ve önem verdiğim, örnek olarak gördüğüm birisiniz.

      Sil
    2. Sonunda yanıtlayabildim.
      Sevgiler:)
      http://www.huzunsarisi.com/2016/03/blog-yazarligi-hakkinda-dusuncelerim.html

      Sil
    3. Zevkle ilgiyle okudum, çok teşekkürler :)

      Sil
  15. Its nice you shared your thoughts with us.
    http://ohladymania.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  16. Sağlık sorunlarım için biraz geç iadeye ziyaret yapıyorum. Kusura bakmayın mimi keyifli bir şekilde okudum. Okudukça sizden bir şeyler öğrendim. Kırmızı ruj, samimi ve içten oluşunuz blogunuza renk katmış. Tebrik ederim başarılarınızın devamını dilerim.
    Sevgi ve saygılarımla.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Böylesi ince ve güzel yorumunuz için çok teşekkür ederim.
      Geçmiş olsun, umarım her şey yolundadır.
      Hoşgeldiniz

      Sil
  17. Cevapları zevkle okudum.. İlk fırsatımda geç de olsa cevaplayacağım.. Teşekkür ediyorum..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ben teşekkür ederim. Sizden okumanın bana çok şey katacağına inanıyorum

      Sil
  18. Hoş buldum.:) Biraz sıkıntılar olsada çok şükür iyiyim sağ olun.

    YanıtlaSil
  19. Yazılarınızı çok severek okuyorum cidden samimisiniz. Bende yeni olmama rağmen, bir çok kişiyle tanıştım. Blog yazmak emek işi. İsteyerek yapılmazsa belli ediyor kendini. İsminizi bende çok yaratıcı bulmuştum, ilgimi çeken ilk bloglardansiniz. İnşallah hiç bırakmadan hep yazmaya devam edersiniz :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim Çağla :) Ne kadar güzel iltifatların... Ben de seni büyük keyifle takip ediyorum.

      Sil
  20. Ne sekersin :) blogu açma sebebine bayildimmm. Iyi ki de baslamissin da sana uygun oldugunu farketmissin.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim :) İyi ki başlamışım, sizleri tanıdım, bu en güzel katkısı oldu bana :)

      Sil
  21. Sen tatlısın asıl <3 Çok teşekkür ederim

    YanıtlaSil
  22. Ben Hüzün Sarısı blogunda gördüm , sizi de keşfetmiş oldum güzel bir mimleme olmuş , ellerinize sağlık . Blogu izlemeye aldım bana da beklerim :) http://mavihatunundefteri.blogspot.com.tr/

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Çok teşekkür ederim ben de hemen geliyorum :)

      Sil
  23. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  24. Seni biraz geç tanıdığım için şu an gerçekten biraz üzüldüm. Mimin bizlere çok faydası var gerçekten. Ama olabildiğince mimlenmeyenleri de yazmalı.Zira tanıtım yazısı kadar konsantre bir şey. Çok tatlısın, önce bunu söylemeliyim. Yalnız belki gülümsetirim seni:) Ben beş,ya da belki hatırlamadığımı da ekleyeyim en çok ona yakın kere , vesikalık resim haricinde hiç ruj kullanmadım ve hayatım boyunca makyaj yapmadım.Genç kızken özenirdim. Ama ablamın kaşları çatılırdı hemen :( vazgeçerdim. Zira hatlarım çok belirgin oluyor ve ben gibi olmuyordum sanki. Erken evlendim, hiç vaktim ve gidecek yer de yoktu. Eşim emniyet görevlisiydi, haftada bir gün izinliydi, onu da dinlenerek geçirsindi. Hiç sorun etmedim.Sadece göz dibime eye liner çekiyordum. Alta çekemezdim zira sanki doğuştan sürme var gibiydi ve korkuyordum kendi bakışlarımdan aynada görünce:))Seni bırakmak zorundayım canım. Ama söz ihmal etmemeye çalışacağım. Hepinizi seviyorum. Çünkü ben yazıyla anlatır, yazanla hissederim. Sevgilerimle. Hep mutlu ol ve bloğun seni her daim böyle içten ve dinamik tutsun. Ece ablan :))

    YanıtlaSil
  25. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Ece ablacığım, ben de bakımsız, çanta bile taşımayan biriydim. Annem çok kızardı, erkek gibisin diye :) Annemin itelemesiyle çanta taşımaya, makyaj yapmaya başladım zamanla da hobim oldu. Sen arada ziyaret et beni ablacığım, çok mutlu oldum bugün:) Çok öpüyorum :)

      Sil
    2. Ben hala öyleyim Blana ne yapacağız yahu :D
      Bazı ürün yorumlarına o yüzden yorum yazamıyorum okuyorum ama :)
      Cahil yorumun olsun istemediğimden :D

      Sil
    3. Sen cahil yorum yapar mısın hiç Dağınık Anne :)

      Sil
    4. Ah Blana! Konu makyaj olunca beni iyi bloguna alıyorsun öyle söyleyim ;D
      Benim ikinci x kromozomunda ufak bir deformasyon mevcut o sebeple ;P
      Ya da sırf sendeki dudak bende olmadığı için vakte yazık dediğimden ;P
      Rahatsız olmazsan ben hepsine garip sorularla dolu yorum yazarım ayıp ediosun :)
      Ve de tşk yorumlarıma güzel bir şey söylemişsin ;)

      Sil
    5. Dağınık Anne ne rahatsız olması, ben senin yorumlarını dört gözle bekliyorum bikere :)) Ayrıca iltifatların için de çok teşekkür ederim ama sen de çok güzelsin, boşuna saklama :))

      Sil
    6. O zaman makyaj saboteli mesajlarıma ve garip sorularıma hazır ol Blana ;D
      Çok güzel? Hmm.. Öyle miymişim vay be :) Duymak bile iyi geldi, teşekkürler Blana :)

      Sil
  26. BLANA! AMAN ALLAHIM :D Hiç düşünmezdim böyle bir sebebi olduğunu :) Bana hiç ayrılık gibi gelmemişti de "o kadar uzun zamandır yoksun ki çok ruj bitirdim" diye anlamıştım hep! Ne kadar ilginçmiş sebebi :D
    Beni şaşırtmaya devam ediyorsun :)))
    Şu mart ayında kendi bloguma bile anca yetişebildiğimden hep atladım özür :( Üstüste yazamama girememe durumları oldu, kendi yorumlarımı bile neredeyse 15'er gün aralarla cevapladığım oldu üzülerek :( Vakitsizlik işte..

    Çok keyifli okudum hem de! "aaaa" diyerek :)
    Rahatsız olduğun konuyu da ilk defa gördüm hiç farkında değildim :D Yine fark yaratmışsın ama çok haklısın!!!
    Biz burada samimiyetine güvendiğimiz için özellikle blogger yorumlarıyla ürün, kitap alıyor film izliyoruz, samimi olmadığını öğrenmek hayal kırıklığı :( Umarım yaşamamışsındır..

    7.soruya cevaba gerek yok! Etrafında bir enerji dalgası var zaten :) Çok tatlısın!
    Hep yaz, gitme sakın ;)

    Ruh ikizimle de az konuşun nispet yapmayın akıllı olun bak :D

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Dağınık Anne, neyse ki sen ayrılık hikayesi sanmamışsın :)
      Malesef ki, şikayet ettiğim konu ile ilgili kötü deneyimler yaşadım. Dediğin gibi, biz yorum okuyarak ve güvenerek alışverişlerimizi şekillendiriyoruz ve yanlı samimi olmayan yorumlar çok yanıltıyor insanları.
      Ya Korefenomeni'yle tüm iletişim kanallarını kullanıyoruz karşılıklı, napalım ama mecburuz :D

      Sil
    2. Yok hep özlem vardı aklımda :) yoksa 'sen gittikten sonra kaç kez kırmızı ruj sürdüm' yapardın :p (valla yazdım bak tebrik ;D)
      Doğru söylüyorsun canım! Ben de hep bloglara bakıyorum artık, dürüstlük çok önemli :(

      Sil
    3. Kiskencccc seni 😉

      Sil
  27. blogunun adının hikayesi hangi mimdeydiiii.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. BURDA DEEP :) doğru yerdesin :)

      Sil
    2. :) öyleymiş. atlamışım ya. çokoş hikaye bu :) benim tutkum da severim. yaşanmış gerçek hikaye işte buuu :) ruj sürüp yazmak. genç kız, her akşam süslenip sürünüp kırmızı rujuyla blog yazmaya oturuyordu. :)

      Sil
    3. Deep, ne yaptın yaaa 😀😀😀 hikayeyi ben bile yazdım ki 😀

      Sil
    4. Haftanın blogunda yazdım son yazıda 😆

      Sil
    5. Deep iki satırda senaryolaştırmışsın :))

      Sil
  28. bu mime bayıldım ve kim ne yazmış diye neredeyse tek tek araştırıyorum çünkü okurken zevk alıyorum .. böylelikle seni de tanımış oldum hemen takibe aldım.. bol yazılı günler :)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşgeldiniz. :))
      Çok teşekkür ederim, çok mutlu oldum :))

      Sil
  29. Blana, blogunun ismini çok seviyorum demiştim ya şimdi gittim ilk iki yazını okudum.. Çok tatlısın sen yaaa :)

    YanıtlaSil
  30. Evvveet :) Diğer blogger arkadaşlarımızın da yorumlarda bahsettiği gibi, blog isminin nereden geldiğini öğrendik :) :) Mesela ben kendi bloğum için ilk önce isim düşünmeye başlamıştım :)

    Bence sizin anlatım şekliniz çok güzel.. Akıcı bir şekilde ilerliyor, insan sıkılmıyor.. Benim tek tavsiyem, yazılarınızı biraz daha büyük yayınlayın.. Ya da bilemiyorum bana mı fazla küçük görünüyor..

    Cilt değiştiren bukalemun bloggerlar için ben de aynı görüşteyim :) Sırf yazayım diye yazıyorlar işte :) İnandırıcılıklarını yitiriyorlar, zaten neticede başarılı da olamıyorlar..

    Yakın çevrenizin sizi anlayamıyor olmalarına da üzüldüm açıkçası.. Bence siz yazmaya devam edin.. Çünkü yazılarınızda ifade ettikleriniz samimi ve gerçek görüşler..

    Mutlu kalın, sevgiler ^^

    YanıtlaSil